Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko do zrobienia i smaczna. Zacznijmy od ugotowania mięsa a cała reszta szybko już pójdzie.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 14
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 9
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 14
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 9
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Składniki
Filet z kurczaka ugotować z przyprawami (sól, pieprz, przyprawa podlaska do drobiu, 1 liść i 2 kulki ziela oraz 1 ząbek czosnku) Ostudzić. Pokroić w kostkę. Kapustę pekińską drobno pokroić. Oprószyć solą. Odstawić na 5 minut by zmiękła. Dodać pokrojone pomidory, odsączoną kukurydzę i mięso z kurczaka oraz ser feta. Całość doprawić grubo mielonym pieprzem i solą. Wlać olej i sok z cytryny. Dokładnie wymieszać. Schłodzić przed podaniem.