Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kukurydzą łączy delikatność ziemniaków, chrupiący seler naciowy oraz lekko słodką paprykę czerwoną. Możesz połączyć ją z ulubionymi daniami lub potraktować jako samodzielny sycący posiłek.
Zdrowa, smaczna, szybka w wykonaniu i nie musi być ze śmietaną.
Odsłon: 32
Zapiekanka z cukinii z mięsem mielonym to proste i sycące danie, które idealn...
Odsłon: 116
Makaron z kurczakiem i zielonymi szparagami w śmietanowym sosie to danie błys...
Odsłon: 103
Zupa z botwinki to klasyczne danie kuchni polskiej, które za każdym razem zac...
Odsłon: 62
Zdrowa, smaczna, szybka w wykonaniu i nie musi być ze śmietaną.
Odsłon: 32
Zapiekanka z cukinii z mięsem mielonym to proste i sycące danie, które idealn...
Odsłon: 116
Makaron z kurczakiem i zielonymi szparagami w śmietanowym sosie to danie błys...
Odsłon: 103
Zupa z botwinki to klasyczne danie kuchni polskiej, które za każdym razem zac...
Odsłon: 62
Składniki
Ziemniaki ugotuj w lekko osolonej wodzie, najlepiej w całości. Następnie obierz je ostrożni i odstaw do wystudzenia. Po tym czasie pokrój je na małe kawałki. Selera umyj, odetnij końce, a następnie posiekaj drobno. Z papryki pozbądź się gniazda nasiennego, pokrój w kostkę. Wszystkie składniki umieść w misce, dodaj kukurydzę konserwową.
W misce wymieszaj majonez, musztardę, posiekany pęczek szczypiorku, sól i pieprz. Dodaj do składników sałatki i wymieszaj dokładnie. Włóż do lodówki na minimum godzinę, aby smaki się połączyły.