Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, aromatyczna sałatka z kaszy pęczak. Lekka bo bez dodatku majonezu.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 571
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1526
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 571
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1526
Składniki
Kaszę pęczak gotujemy według przepisu na opakowaniu. Uważać aby nie była rozgotowana. Po ugotowaniu ostudzić.
Ogórka, paprykę, ser kozi i pomidory pokroić w kostkę, dodać do pęczaku
posiekać natkę pietruszki i dodać do skałdników.
2 łyżki oleju z suszonych pomidorów zmieszać z dwoma łyżkami oliwy i rozgniecionym ząbkiem czosnku. Sos doprawić pieprzem i polać sałatkę. Wszystko dokładnie wymieszać i odstawić przynajmniej na godzinę aby wszystkie smaki się przegryzły. SMACZNEGO!!!