Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kaszy jaglanej z dodatkiem tuńczyka, kukurydzy, jajek, papryki czerwonej, sera mozzarella oraz ciemnych oliwek.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 596
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 67
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1564
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 596
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 67
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1564
Składniki
1. Kaszę gotujemy według instrukcji na opakowaniu 2. Jajka gotujemy na twardo. 3 . Ugotowana i ostudzoną kaszę przekładamy do miski. 4. Dodajemy kukurydzę, drobno posiekane jajka, tuńczyka, pokrojoną paprykę i ser mozzarella oraz oliwki. 5. Dodajemy majonez, doprawiamy solą i pieprzem i dokładnie mieszamy