Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przygody z "jaglanką" ciąg dalszy :-). sałatka inna niż te, które do tej pory jadłam, smakuje ... oryginalnie dzieki tuńczykowi. polecam :-)
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 135
Szybka i smaczna
Odsłon: 1607
Bardzo proste, ale niebanalne danie inspirowane włoskimi śniadaniami. Chrupią...
Odsłon: 61
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 135
Szybka i smaczna
Odsłon: 1607
Bardzo proste, ale niebanalne danie inspirowane włoskimi śniadaniami. Chrupią...
Odsłon: 61
Składniki
Kaszę ugotować według przepisu na opakowaniu, przestudzić. Tuńczyka rozdrobnić widelcem, ogórka i paprykę pokroić w kostkę. Kaszę wymieszać z warzywami, dodać pesto i oliwę, doprawic sola i pieprzem według uznania. Przed podaniem posypać prażonym na suchej patelni słonecznikiem i kiełkami. Smacznego :-)