Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kasza gryczana w połączeniu z pomidorem, fetą i aromatycznymi ziołami to nie tylko uczta dla podniebienia, ale także zdrowy posiłek, idealny na drugie śniadanie, czy kolację.
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 6171
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 97
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 68
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 6171
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 97
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 68
Składniki
Kaszę ugotować w osolonej wodzie i ostudzić.
Natkę i bazylię drobno posiekać. Ser feta pokroić w kostkę i obtoczyć w posiekanej zieleninie.
Pomidora pokroić w plasterki lub ćwiartki.
Na talerzach ułożyć kaszę, ser i pomidory. Polać sałatkę oliwą wymieszaną z sokiem cytrynowym, solą i pieprzem.