Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przedstawiam pomysł na pyszną i sycącą sałatkę z kapusty pekińskiej. Dodatek kurczaka sprawia, że jest ona pożywna. Uzupełniona warzywami będzie pyszną kolacją czy przekąską przygotowaną do pracy. Smakuje solo, ale też z ulubionym pieczywem.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 50
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 33
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 291
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 50
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 33
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 291
Składniki
Pierś z kurczaka kroimy w kostkę. Obtaczamy w przyprawie i smażymy na oleju. Po usmażeniu odsączamy na papierowym ręczniku
Kapustę drobno szatkujemy Pora kroimy na półplasterki lub drobniej Kukurydzę odsączamy Ogórki i paprykę kroimy w kosteczkę
Wszystkie składniki łączymy w misce Doprawiamy pieprzem i solą Dodajemy majonez i mieszamy