Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka z kapusty pekińskiej do obiadu. Zrobicie ja dosłownie w 5 minut. Szybka, tania, zdrowa i smaczna. Pyszna, chrupiąca kapusta pekińska nie potrzebuje wielu dodatków. Ta lekka, nieskomplikowana sałatka na pewno posmakuje całej rodzinie.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 149
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 189
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 149
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 189
Składniki
Kapustę umyć, oczyścić z brzydkich liści, jeśli takie są i pokroić na mniejsze kawałki. Pokrojoną kapustę przełożyć do miski, do której następnie dodać startą na grubych oczkach marchewkę i posiekany koperek.
W osobnej miseczce zrobić sos: majonez, śmietanę, miód, sok z cytryny i przyprawy dobrze wymieszać. Gotowy sos połączyć z sałatką. Sałatkę podawać schłodzoną. Smacznego!