Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Aby nieco odmienić tradycyjną sałatkę postanowiłam umieścić ją w muszlach makaronowych. Wyszła z tego bardzo fajna przekąska. Idealna jako małe co nieco do przekąszenia między posiłkami, ale też doskonała na kolację czy imprezę.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 45
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 62
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 60
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1016
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 229
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 45
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 62
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 60
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1016
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 229
Składniki
Kapustę pekińską drobniutko szatkujemy
Tuńczyka odsączamy i dodajemy do kapusty
Ogórki, papryki i ser żółty drobniutko kroimy
Składniki doprawiamy delikatnie solą i pieprzem. Mieszamy
Dodajemy majonez i jeszcze raz mieszamy
W garnku zagotowujemy lekko osoloną wodę i wrzucamy na nią makaron. Gotujemy wg wskazówek na opakowaniu. Odcedzamy i studzimy
Muszle napełniamy sałatką i układamy na talerzu