Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1530
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1530
Składniki
Kalafiora podzielić na większe różyczki, a następnie ugotować w osolonej wodzie do miękkości ( nie może się rozgotować). Po przestudzeniu pokroić na drobne kawałki. Jajka ugotować na twardo. Wystudzić, obrać, a następnie pokroić w kosteczkę. Kukurydze odcedzić. Cebulę drobno pokroić, zasypać solą ok. 1/2 łyżeczki i wygnieść widelcem. Odstawić na kilka minut. Wszystkie przygotowane składniki wymieszać w misce. Doprawić sporą ilością pieprzu. Dodać majonez i wymieszać. Smacznego!