Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 72
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 110
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 72
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 110
Składniki
Sałatę roszponkę rozłożyć na półmisku. Posypać sałatę cebulką czerwoną drobno pokrojoną w kostkę. Rozłożyć jajka obrane ze skorupek i pokrojone na ćwiartki. Rozłożyć tuńczyka wcześniej osączonego z zalewy na sicie. Porozkładać jabłko obrane, pozbawione gniazda nasiennego pokrojone w drobną kostkę. Łodygę selera naciowego pokroić w podobną kostkę jak jabłko i rozłożyć na półmisku. Rozłożyć kukurydzę osączoną z zalewy oraz ser feta pokrojony w małą kostkę. Jajka delikatnie oprószyć solą i pieprzem czarnym drobno mielonym. Sałatkę tuż przed podaniem polać sosem. Sos- wymieszać razem olej lniany, ocet jabłkowy, miód, pieprz młotkowany i cytrynowy, sól oraz koperek.
Smacznego.