Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i łatwa. Warto się skusić. Polecam.
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 38
Polecam.
Odsłon: 2038
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7232
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 173
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 38
Polecam.
Odsłon: 2038
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7232
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 173
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Ugotować też seler. Dno salaterki wyłożyć pokrojoną kapustą pekińską. Grzybki osączyć i pokroić. Pokroić też ogórek oraz cebulę, a czosnek przepuścić przez praskę. Ugotowany seler i jajka (obrane ze skorupek) również drobno pokroić. W misce wymieszać wszystkie składniki. Oczywiście dodać też zielony groszek. Doprawić przyprawami. Dodać majonez. Wymieszać. Tak przygotowaną sałatkę wyłożyć do salaterki na kapustę pekińską.