Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak i aromat na świątecznym stole.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 140
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 130
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 140
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 130
Składniki
Wykonanie: Żurawinę zalać wrzątkiem i odstawić. W międzyczasie upiec w piekarniku buraki w temperaturze 180 stopni przez 45 minut. Następnie ostudzić, obrać, pokroić w plastry. Pomarańcze i seler pokroić w paski. Ocet wymieszać z przyprawami, plasterki buraczków ułożyć na talerzu, skropić przyprawionym octem, obłożyć pomarańczami i selerem, posypać odcedzoną żurawiną i podawać.