Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś innego ale dla miłośników czosnku
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 107
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 154
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 39
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 107
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 154
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 39
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Składniki
Ser zetrzeć na tarce z dużymi oczkami a czosnek na malych oczkach.Dodać odsączoną fasolkę,majonez ,sól,pieprz.Wymieszać odstawić do przegryzienia się składnikow.
Sałatkę można podawać na lisciach sałaty cykorii,radicchio lub w dużych muszlach makaronowych"conchiglie"