Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do dań głównych i nie tylko. Przepis pochodzi z 1930 r. Polecam.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 149
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 189
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 149
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 189
Składniki
Buraki pieczemy w piekarniku ,następnie obieramy i cienko szatkujemy. Oddzielnie cienko szatkujemy cebulę ,solimy ,żeby zmiękła ,mieszamy z burakami ,polewamy oliwą wymieszaną z sokiem z cytryny.