Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja mama marynuje buraki w większych kawałkach - można zetrzeć je do barszczu lub wykorzystać do zrobienia takiej pysznej sałatki
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 202
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 202
Składniki
Buraki i ogórki kroimy w kostkę, dodajemy kukurydzę. Jajka gotujemy na twardo, kroimy w kostkę i dodajemy do warzyw. Mieszamy z majonezem i doprawiamy do smaku pieprzem. Odstawiamy do lodówki aby się przegryzło na co najmniej godzinę.