Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oby smak tej ciepłej pory roku obfitującej w świeże warzywa i owoce został z nami jak najdłużej.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 92
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 50
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 248
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5402
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 92
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 50
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 248
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5402
Składniki
Kaszę i soczewicę należy ugotować w/g przepisu na opakowaniu. Wystudzić. Warzywa pokroić w kostkę. Pieczarki obrać i pokroić w plasterki, podsmażyć na łyżce oliwki, doprawić do smaku. Pokrojone warzywa i uduszone pieczarki wrzucić do ugotowanej kaszy, dodać soczewicę. Wlać oliwkę, dosolić do smaku oraz zastosować ulubione przyprawy.