Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 135
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 245
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 360
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 135
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 245
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 360
Składniki
Ugotować brokuł podzielony na różyczki,zahartować,wyłożyć na półmisek,następnie pokrojonego na cząstki pomidora oraz w kostkę fetę.Przygotować sos ja na opakowaniu,dodać czosnek,czosnek w kostce,bazylię,paprykę.Polać sałatkę.Uprażyć na suchej patelni platki,posypać sałatkę,polać oliwą.