Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
syta, ale lekka sałatka.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 165
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 218
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 165
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 218
Składniki
boczek kroimy w kostkę, smażymy.
warzywa szatkujemy, ser kroimy w kostkę, mieszamy.
z oliwy, octu, soli i pieprzu robimy sos winegret. (można dodać również zioła np. koperek, pietruszkę)
na talerzu układamy warzywa, polewamy sosem, na koniec układamy poczek.