Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale smakuje z pieczywem tostowym, ale sprawdza się również jako dodatek do mięs.
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 27
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 17
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 17
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 27
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 17
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 17
Składniki
Pomidorki kroimy na połówki, cebulę w drobną kosteczkę, czosnek obieramy i przeciskamy przez praskę. Mieszamy oliwę z octem winnym, dodajemy czosnek, całość mieszamy. Obieramy awokado, kroimy w półplasterki, skrapiamy sosem. Awokado łączymy z pozostałymi składnikami. Doprawiamy solą i pieprzem. Sałatka może być ułożona warstwowo, albo można pomieszać ze sobą wszystkie składniki.
Smacznego.