Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 66
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 66
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie z 2 łyżkami oleju(uważać żeby sie nie przegotował)po ugotowaniu przelać zimną wodą na sitku.Jajka ugotować na twardo,ser pokroić w kostkę,brokuła gotować w osolonej wodzie kilka minut,majonez wymieszać z jogurtem.Sałatkę układać warstwowo w dużej misce:1/3 makaronu,kukurydzy,sera na to 3 jajka pokrojone w ćwiartki i 1/3 sosu majonezowego,druga warstwa taka sama,trzecia warstwa :wyłożyć resztę makaronu sera i kukurydzy a na wierzch poukładać kawałki brokuła i zalać resztą sosu.Życzę smacznego.