Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzień dobry, witka, siemka, niech dziś się nikt nie lęka Kto się tu pałęta tego mój house opęta Sałatka to przeklęta, kochają ją dziewczęta Kochają również chłopcy, zomowcy i gitowcy No dobra, troszkę zmieniłem słowa Ananas dla mas Cinq G, bowiem...na początek , w trakcie i tuż przed końcem sezonu szparagowego, to must have każdej impry, spotkań, kolacji, drugich śniadań do pracy. Trzecich też może być. Po prostu zróbcie, nie dyskutujcie. Bon apetit.
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27467
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 161
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 188
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1200
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27467
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 161
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 188
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1200
Składniki
Szparagi wykładamy na blaszkę, spryskujemy olejem, oprószamy solą i pieczemy 10 minut w 200°C (termoobieg). W tym czasie na talerze wykładamy mix sałat, pokrojone jajka, pomidorki, ogórek, awokado, osączonego z zalewy ananasa i kawałki tuńczyka z oleju. Na sam koniec układamy pieczone szparagi. Polewamy sosem. Śmietanę, majonez, pieprz i miód blendujemy na gładko. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.