Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majonezowo -śmietanowym. Pyszna i bardzo wiosenna.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 146
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 59
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1084
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 146
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 59
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1084
Składniki
Sałatę myjemy, dobrze osuszamy i układamy na półmisku. Ogórka obieramy ze skórki, kroimy w półplasterki. Rzodkiewkę również kroimy w półplasterki. Pokrojone warzywa przekładamy do miski, przyprawiamy solą i pieprzem do smaku. Łączymy z majonezem i śmietaną. Tak przygotowaną sałatkę wykładamy na półmisek, na sałatę strzępiastą.
Sałatka wiosenna rzodkiewkowa gotowa!