Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka szybka i smaczna. Doskonała jako dodatek do wędlin
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 123
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 123
Składniki
Jabłko, jajko i cebulę kroimy w drobną kostkę. Ser ścieramy na małych oczkach. Jogurt i majonez mieszamy razem. Sałatka ma kilka warstw . Zaczynamy od wsypania na dno salaterki groszku. Na to dajemy cebulę i smarujemy połową sosu majonezowego. Kolejna warstwa, to kukurydza, na którą rozkładamy jabłka. Smarujemy ketchupem, który przygotowaliśmy do sałatki. Na keczup kładziemy jajka i smarujemy resztą sosu majonezowego.
Całość posypujemy serem. Wierzch dekorujemy.