Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sałatkę z powodzeniem możemy przygotować z pozostałości po śniadaniu wielkanocnym, jak i też przygotować na Wielkanoc jest prosta i fajnie smakuje
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 39
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 39
Składniki
zaparzoną białą kiełbasę kroimy w półplasterki, ugotowane jajka kroimy w kostkę, a żółty ser ścieramy na tarce o grubych oczkach.
Zielony groszek gotujemy w/g wskazówek na opakowaniu i odsączony dodajemy do reszty składników. Dodajemy majonez; mieszamy i doprawiamy do smaku solą i pieprzem