Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna sałatka na wielkanocny stół.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 14
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 9
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 276
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 14
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 9
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 276
Składniki
Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać i pokroić każde na około 12 części.
Rzodkiewki i seler naciowy umyć. Rzodkiewki zetrzeć na plastry natomiast seler pokroić w cienkie plasterki.
Kukurydzę odsączyć z zalewy.
Wszystkie składniki oprócz jajek i jogurtu dokładnie wymieszać.
Dodać jogurt oraz jajka i jeszcze raz, tym razem delikatnie, wymieszać.