Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka robiona w kilka chwil zachwyci waszych gości.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 112
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 161
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 41
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 112
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 161
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 41
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Składniki
Seler odcedzamy, przekładamy do miski, dodajemy osączoną z zalewy kukurydzę, pokrojone w kostkę jajka, pokrojonego na mniejsze kawałki ananasa, odsączoną z zalewy mozzarellę. Wszystkie składniki mieszamy z majonezem i posiekaną bazylią. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.