Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite połączenie smaków słonego ze słodkim.Lekka sałatka to świetny pomysł na kolację.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 51
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 33
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 291
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 51
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 33
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 291
Składniki
Sałatę rwiemy na mniejsze kawałki i płuczemy. Mandarynki dzielimy na części, winogrona kroimy na pół. Ser feta kroimy w niewielką kostkę. Układamy na talerzu sałatę. Kładziemy mandarynkę, winogrona, ziarenka z około 1/4 granata, ser feta. Doprawiamy solą i pieprzem. Przy czym należy uważać z ilością soli, bo feta jest słona. Całość polewamy sosem balsamicznym: ocet balsamiczny doprawiamy niewielką ilością soli i pieprzem, dodajemy oliwę. Na wierzch posypujemy płatkami migdałowymi. I