Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Idealnie sprawdza się na domowych przyjęciach. Jest smaczna i pożywna, bardzo ładnie się prezentuje.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 145
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 186
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 145
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 186
Składniki
Kapustę pekińską opłukać z wierzchu, osuszyć ściereczką, oderwać uszkodzone/brzydkie, zewnętrze liści i drobno poszatkować w poprzek. Poszatkowaną kapustę przełożyć do miski. Ser pokroić w kostkę. Marchewkę obrać i zetrzeć na dużych oczkach tarki. Groszek odsączyć z zalewy. Paprykę czerwoną oczyścić z pestek i pokroić w kostkę. Cebulę posiekać, ogórka drobno pokroić, selera umyć i pokroić w paseczki. Składniki sałatki przełożyć do miski, dodać majonez, doprawić do smaku. Całość wymieszać.