Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezastąpiony smak suszonych pomidorów z pestkami dyni...
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 151
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 306
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 113
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 151
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 306
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 113
Składniki
Torttelini gotujemy nie zbyt miękko- all dente. Ogórki kroimy, z kukurydzy odsączmy zalewę. Pomidory suszone nie odsączamy z zalewy (zalewa doskonale dostarcza smaku sałatce). Cebulę czerwoną krążymy na tarce aby wyszły ładne krążki cebulowe do sałaty.Mieszamy wszystko delikatnie. Sos czosnkowy dodajemy i smakujemy aby nie przesadzić.