Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pyszna propozycja dla fanów kuchni śródziemnomorskiej, a jednocześnie pasjonatów lekkiego jedzenia – ta kolorowa sałatka to bogactwo witamin. Można podać ją solo lub jako dodatek do obiadu.
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 83
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 33
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 124
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 83
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 33
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 124
Składniki
Warzywa umyć i pokroić w kostkę. Kukurydzę odsączyć. Cebulę posiekać w cienkie pióra. Wszystko wymieszać w misce. Z podanych składników przyrządzić sos, doprawić do smaku. Sosem polać sałatkę, wymieszać.