Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 274
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 139
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 421
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 274
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 139
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 421
Składniki
Do salaterki wrzucić pokrojoną kapustę pekińską. Lekko pougniatać. Dodać starte na tarce na grubych oczkach marchewkę, jabłko bez skórki, odsączoną na sicie kukurydzę, posiekany koperek, pestki słonecznika, pokrojone na ćwiarki pomidorki koktajlowe. Dodać oliwę z oliwek, sok z cytryny, musztardę, pieprz czarny świeżo mielony i sól do smaku. Wymieszać, podawać. Smacznego.