Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje nawet tym osobom co nie lubia śledzi.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 180
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 56
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 143
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 180
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 56
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 143
Składniki
Śledzie kroimy na paski około 2 cm . Por po umyciu kroimy w półkrążki razem z częścią zieloną. Oba składniki wkładamy do miski mieszamy i zostawiamy na 1 - 2 godziny, aby por trochę zmiękł
Potem ser i ogórek kroimy w kostkę, wsypujemy groszek, pieprzymy do smaku i mieszamy. Jogurt i majonez mieszamy ze sobą i dodajemy do sałatki. Tej sałtki nie wolno nam solić gdyż śledzie są juz słone. SMACZNEGO