Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka zachwyci gości,to danie jednogarnkowe uwielbiają smakosze śledzi i nie tylko.Nie powinno jej zabraknąć w czasie kolacji wigilijnej czy na świątecznym śniadaniu. Serdecznie polecam:)
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1713
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 237
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1713
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 237
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Składniki
Wymoczone matiasy pokroić w kostkę. Fasolkę odcedzic i przepłukac letnią przegotowaną wodą na sitku. Pora ,ogórki i papryczkę pokroić w kostkę. Czosnek posiekać. Dodać majonez,śmietanę i pieprz. Wymieszać i odstaić na 15 min.by smaki nam się przegryzły.
Smacznego!