Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolorowa sałatka idealna zimą, gdy czekamy z utęsknieniem na wiosnę
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Ryż ugotować, ostudzić. Fasolkę przepłukać, osączyć, kukurydzę osączyć. Paprykę pokroić na kawałki, pomarańcze obrać i pokroić na kawałki, natkę pietruszki posiekać. Dodać oliwę z oliwek, szczyptę soli i przeprzu, wymieszać. Odstawić do lodówki.
Używam do przepisu papryki konserwowej własnej roboty, jest ona łagodna w smaku i słodkawa.