Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 248
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 43
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 31
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 75
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 248
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 43
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 31
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 75
Składniki
Na patelni zagotuj wodę z winem, przyprawami i pokrojoną w plastry cebulą.
Rozmrożoną rybę włóż do winnej zalewy i gotuj na małym ogniu przez 10 minut.
Rybę wyjmij i odstaw,
Każdy filet przekrój na dwie części.
Mango obierz i cienkimi plasterkami odkrój miąższ od pestki.
Śmietanę wymieszaj z majonezem, sokiem z cytryny i cukrem.
Na płaskim talerzu układaj na przemian podłużne kawałki ryby i plastry mango.
Sałatkę polej przygotowanym sosem i posyp posiekanymi orzechami. Udekoruj szczypiorkiem