Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 72
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 133
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 99
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 86
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 72
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 133
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 99
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 86
Składniki
Kaszę przygotować z gorącym bulionem wg przepisu na opakowaniu. Ogórek ,pomidory i cebulę ze szczypiorkiem oczyścić ,umyć i osuszyć. Warzywa pokroić na małe kawałki. Miętę ,poszatkować. Sałatę oczyścić. Listki rozdzielić i dokładnie osączyć. Większe kawałki porozrywać na mniejsze części. Kaszę wymieszać ,doprawić do smaku kminkiem ,solą ,pieprzem i szczyptą cukru. Najpierw wymieszać z jogurtem ,następnie z sokiem z cytryny i oliwą. Dodać warzywa i miętę ,delikatnie wymieszać. Wstawić do lodówki na godzinę.