Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka w wykonaniu.ulobiona mojej mamy...;)
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Pieczarki oczyścić,opłukać,zalać wrzątkiem na 2 minuty i odcedzić.Kiedy odciekną,poszatkować jepołączyć z pokrojonymi w bardzo cienkie słupki ogórkami oraz drobno posiekaną cebulą.
Dodać ocet lub cytrynę,majonez,dokładnie wymieszać i przyprawic do smaku solą,pieprzem oraz cukrem.Posypać posiekanym szcypiorkiem lub dymką