Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na sałatkę białej kapusty, niekoniecznie młodej:)
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 213
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 118
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 363
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 65
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 213
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 118
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 363
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 65
Składniki
Kapustę poszatkować, przełożyć do miski, zalać wrzątkiem tak aby woda dokładnie przykryła kapustę i odstawić na 15- 20. Cebulę pokroić w kostkę. Kapustę odcedzić. Cebulę usmażyć na złoty kolor, dodać kapustę podsmażyć 2 minutki dolać wodę, wymieszać dodać kmin, sól i pieprz, przykryć i dusić na małym ogniu przez ok 15 minut. Jeżeli kapusta po tym czasie jest jeszcze twarda to dusić jeszcze przez 5 minut.