Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na kolację.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Składniki
Na półmisku rozłożyć liście szpinaku. Na liściach rozłożyć jajka pokrojone w ćwiartki, pomidorki pokrojone na pół i całe, pokrojonego na małe kawałki łososia, pokrojoną w piórka cebulę. Musztardę wymieszać z oliwa, sokiem z cytryny, pieprzem i sola do smaku. Sałatkę polać sosem przed podaniem. Smacznego.