Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 93
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 93
Składniki
Na półmisku rozłożyć mix sałat. Na wierzchu na sałacie rozłożyć obrane ze skorupek i pokrojone na ćwiartki jajka. W wolne miejsca powciskać kindziuk pozwijany w trąbki. Porozkładać pomidorki pokrojone na połówki oraz pokrojone w plasterki rzodkiewki. Całość posypać pokrojonym drobno szczypiorkiem z cebulką. Jajka oprószyć delikatnie świeżo mielonym drobnym pieprzem i solą. Sos- wymieszać olej lniany z octem jabłkowym, miodem wielokwiatowym, solą i pieprzem młotkowanym z kolendrą. Sałatkę polać sosem tuż przed podaniem. Smacznego.