Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka na grilla z ziemniakami, rzodkiewką i ogórkiem konserwowym to doskonały dodatek do grillowanych potraw, który idealnie zaspokoi głód podczas letnich przyjęć na świeżym powietrzu. Ta klasyczna sałatka, która składa się z ugotowanych ziemniaków, chrupiącej rzodkiewki i ogórków konserwowych, koperku i sosu czosnkowego, jest idealnym uzupełnieniem dla różnych mięs, kiełbasek czy szaszłyków. Sałatka ta jest nie tylko pyszna, ale także łatwa w przygotowaniu, dzięki czemu można ją zrobić w ciągu kilku minut i zaimponować swoim gościom.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 116
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 130
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 807
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 168
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 89
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 516
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 116
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 130
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 807
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 168
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 89
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 516
Składniki
W misce umieszczamy jogurt oraz majonez, następnie wszystko doprawiamy do smaku solą, czarnym pieprzem oraz czosnkiem granulowanym i dokładnie mieszamy.
Ugotowane ziemniaki kroimy w średnią kostkę i wrzucamy do dużej miski. Umyte rzodkiewki kroimy w niewielką kostkę a następnie łączymy z zawartością miski. Obraną cebulę drobno siekamy i dodajemy do składników na sałatkę. Ogórki konserwowe kroimy w małą kostkę i wrzucamy do miski z warzywami. Koperek drobno siekamy i wrzucamy do sałatki. Na końcu do sałatki wlewamy sos i całość dokładnie mieszamy. Gotową sałatkę wstawiamy do lodówki na 1/2 godziny aby wszystkie smaki się przegryzły.