Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, kolorowa i bardzo szybka sałatka na grilla. Doskonale sprawdzi się jako dodatek do kurczaka, kiełbasy, karkówki czy szaszłyków. Zrobisz ją w zaledwie kilka minut.
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 253
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 472
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 67
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 135
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 253
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 472
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 67
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 135
Składniki
Zacznij od ugotowania komosy ryżowej w osolonej wodzie zgodnie z instrukcją zawartą na opakowaniu.
Kiedy komosa się gotuje, umyj i osusz warzywa; Pokrój cebulę, papryki oraz ogórek. Sera feta rozkrusz. Poszatkuj również zioła, czyli bazylię i miętę.
Do miski dodaj przestudzoną komosę, wszystkie warzywa, fetę oraz zioła. Wlej oliwę, sok z wyciśniętej limonki. Dopraw solą i pieprzem do smaku.