Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak to się mówi przez żołądek do serca.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1719
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1719
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 111
Składniki
1. Fasolkę oraz kukurydzę odlewamy z zalewy.
2. Z papryki usuwamy gniazdo, kroimy w paseczki.
3. Szynkę, ser oraz ogórki kroimy kostkę a pieczarki kroimy drobno.
4. Dodajemy ryż, doprawiamy pieprzem oraz solą i łączymy z majonezem.
5. Wszystkie składniki razem dokładnie mieszamy, przekładamy do naczynia i dekorujemy. 6. Sałatka gotowa. 7. Smacznego.