Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może być imprezowa, może być pudełkowa.
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 64
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 125
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 64
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 125
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Składniki
Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. Wystudzony przełożyć do salaterki. W osolonej wodzie ugotować pieczarki ok 12-15 min. Wystudzić i pokroić na mniejsze kawałki. Jeśli pieczarki są małe wystarczy przekroić na cztery części. Dołożyć do salaterki. Ugotowane jajka pokroić w kostkę i to samo zrobić z obranym ze skórki zielonym ogórkiem oraz ogórkiem kiszonym. Zapakować do salaterki. Dodać osączoną na sitku kukurydzę, a także posiekany koperek, posiekaną natkę pietruszki, pokrojoną drobniutko dymkę i pokrojoną drobniutko papryczkę chili. Dodać pieprz czarny świeżo mielony, 2-3 łyżki majonezu, sól do smaku. Dokładnie wymieszać i można zajadać. Smacznego.