Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i sycąca sałatka łatwa w przygotowaniu i nie droga dobra na każda okazje.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 14
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 9
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 14
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 9
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Składniki
-makaron z zupek pokruszyć i zalać 3/4 wrzącej wody w której powinny być zrobione zupki i dodać wszystkie przyprawy z opakowania -wszystkie warzywa pokroić w kostkę -gdy makaron napęcznieje i zrobi się miękki należy go odcedzić i pozostawić do wystudzenia -następnie wsypać go do miski i wymieszać z wszystkimi warzywami -doprawić do smaku solą i pieprzem -dodać majonez(nie za dużo bo zrobi się ciapka z makaronu) odstawić do lodówki na ok 20 min PODAWAĆ Z MIĘSAMI NA ZIMNO LUB WĘDLINAMI Smacznego