Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 167
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 167
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Składniki
Buraki i jablka obrac, pokroic w kostke. Wyjac osci ze sledzi, a filety oraz 3 jaja, cebule, marchew i ogorki pokroic w kostke. Dodac posiekane grzyby i natke pietruszki. Wszystkie skadniki wymieszac z majonezem, musztarda, sola, cukrem, pieprzem i sokiem z cytryny. Wylozyc salatke na polmisek lub do salaterki, udekorowac czastkami jaja.