Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna sałatka jarzynowa wzbogacona o jeden składnik, o kiszone czerwone buraczki.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 74
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 74
Składniki
Obrane ziemniaki, marchew i pietruszkę ugotować do miękkości, wystudzić. Jajka ugotować na twardo. Wszystkie składniki sałatki, oprócz groszku, pokroić w drobną kostkę. Dodać groszek konserwowy, majonez. Dla wzmocnienia czerwonego koloru sałatki można dolać trochę soku z kiszonych buraków. Wszystko razem dobrze wymieszać. Sałatkę doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego.