Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczna sałatka, ale można zaskoczyć rodzinę inną dekoracją niż zwykle.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 42
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 61
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 60
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1004
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 228
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 42
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 61
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 60
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1004
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 228
Składniki
Marchewkę, pietruszkę, selera, ziemniaki ugotować. Jajka ugotować na twardo. Wystudzone i obrane warzywa pokroić w kostkę. Pokroić również jajka ugotowane na twardo. Obrane, pozbawione gniazd nasiennych jabłka pokroić w kostkę i tak samo ogórki, cebulkę. Dwa ogórki pozostawić do dekoracji i pokroić w plasterki. Wszystkie składniki wymieszać, włącznie z posiekaną natką, groszkiem, kukurydzą. Troszkę kukurydzy odłożyć do dekoracji. Dodać majonez, musztardę i przyprawy, sól do smaku. Ułożyć na półmisku np w kształt węża i udekorować wg uznania. Smacznego.