Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepiej smakuje jeśli warzywa gotujesz z mięsem na standardowy rosół.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 74
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7166
Polecam.
Odsłon: 1704
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 90
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 74
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7166
Polecam.
Odsłon: 1704
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 90
Przepis dnia
Składniki
Ugotowane warzywa pokrój w kostkę,posiekaj szczypiorek,dodaj groszek z puszki.. Wszystko razem wymieszaj. Ugotuj jajka na twardo,pokrój w kostkę dodaj do warzyw. Następnie dodaj szczyptę soli,pieprz ( pół łyżeczki),majonez w zależności od upodobań.Wszystko razem wymieszaj. Smacznego;)